Företagslån.
Testa ditt låneutrymme utan kostnad på 3 minuter.
Företagslån är smidigt och enkelt när du ska ta nästa steg med ditt företag.
Önskat belopp
500 000 kr
Jag godkänner Mynt
integritetspolicy
Testa ditt låneutrymme idag och få en tillgänglig kredit kostnadsfritt. Att registrera sig är gratis, inte bindande och påverkar inte kreditvärdigheten.

Kom igång på nolltid

Upp till 3 miljoner kr
Ränta från 0,6 %/mån
Flexibel återbetalning
Inga dolda avgifter
Personlig service
Skapat för att hjälpa företag växa.
creditSeperatorNature

Flexibel kredit för

jämnare kassaflöde.

Önskat belopp
200 000 kr
Löptid (mån)
12
  • Månatlig betalning
    18 467 kr
  • Total återbetalning
    221 600 kr
  • Varav avgift
    21 600 kr
Detta är ett räkneexempel. Avgiften baseras på ditt företags individuella förutsättningar. Testa ditt låneutsymme idag och få en tillgänglig kredit kostnadsfritt.
guaranteedWomanWorker
Alltid pris- och nöjdhetsgaranti!
guaranteedManBarber

Så funkar det

Registrera och få ett preliminärt kreditförslag utan kostnad
Lämna kompletteringar vid behov
Gör uttag genom att signera med BankID
creditMobileCreditOverview
creditMobileBusinessLoan

Företagslån

Du gör själv uttag och väljer önskat belopp och löptid
Återbetala i förväg när du inte behöver det längre
Betala endast för den tid du har haft lånet

Fakturabelåning

Koppla din bokföring eller ladda upp fakturor
Välj de fakturor du vill belåna
Välj löptid upp till 6 månader

Du kan alltid lösa lånet i förtid om du vill

creditMobileInvoiceLoan

Företagslån & Fakturabelåning

Vår tjänst är väldigt enkel. Du registrerar dig en gång genom att svara på några frågor om ditt företag. Därefter presenteras du med en tillgänglig kredit som du kan göra uttag från när du vill. Du gör uttag antingen som ett företagslån eller som fakturabelåning. Om du primärt tar betalt av dina kunder via kort eller banköverföring rekommenderar vi företagslån. Om du tar betalt via faktura kan du även se på vår tjänst för fakturabelåning. Du ser alltid villkoren tydligt innan varje uttag.

Inne i vår tjänst trycker du knappen "Uttag företagslån" och anger du hur mycket du vill ta ut och hur länge. Du presenteras med villkoren och signerar när du känner dig redo, sen är det klart! Vi slutgranskar ärendet och pengarna finns på kontot inom en bankdag.

Inne i vår tjänst trycker du knappen "Uttag fakturalån". Du kan då ladda upp fakturor manuellt eller koppla ditt bokföringssystem som gör att dina fakturor visas inne i vår tjänst automatiskt. Du markerar de godkända fakturor du vill belåna och presenteras därefter med villkoren. Du signerar när du känner dig redo och sen är det klart! Vi slutgranskar ärendet och pengarna finns på kontot inom en bankdag.

Prissättning är individuell baserat på ditt företags förutsättningar. Vi tar endast ut en fast och tydlig avgift för varje påbörjad månad du har ett lån. Vi tar inga andra avgifter så som uppläggningsavgift eller årsavgift. Den fasta avgiften beräknas individuellt för ditt företag baserat på kreditvärdigheten. Kom ihåg, det kostar ingenting att ha en tillgänglig kredit. Det är först när du gör uttag som du betalar för just det uttaget. Testa ditt låneutrymme idag på 3 minuter och se vad vi kan erbjuda!

För företagslån väljer du själv inom den maxlängd vi kan erbjuda ditt företag. För fakturabelåning väljer du mellan 3 eller 6 månader. Kom ihåg att du alltid kan återbetala ett lån i förväg och betalar då endast för den tid du har haft lånet (påbörjade månader).

Registrering tar bara några minuter. Du besvarar några frågor om ditt företag och uppdaterar din bankdata. För att göra det enklare för dig som vill belåna fakturor uppmanar vi dig att koppla på ditt affärssystem för att automatiskt kunna läsa in och belåna fakturor.

Alla företag, stora som små, kan ta lån hos oss. Aktiebolag (AB), Enskilda företag (EF), Handelsbolag (HB) och kommanditbolag (KB) är alla välkommna att använda vår tjänst. Dock behöver företaget ha funnits i minst 6 månader, ha banktransaktioner för minst 3 månader, vara registrerat för F-skatt och ha en omsättning på minst 500 tkr på årsbasis. Uppfyller du inte dessa uppmuntrar vi dig att ansöka ändå så ska vi se vad vi kan erbjuda.

Återbetalning sker automatiskt via autogiro som du godkänner när du signerar kreditavtal med oss. Autogiro dras veckovis eller månadsvis enligt den plan som anges i villkoren vid uttag.

Du kan när som helst återbetala i förtid. Du betalar du bara för de månader du har haft lånet. Det kan i vissa fall finnas en bindningstid på lånet och du får då tydligt veta det innan du tar lånet.

Vi använder oss av Creditsafe för att hämta in kreditupplysningar. Det gör att varken din eller ditt företags kreditvärdighet påverkas när vi hämtar information, som det kan göra med andra kreditupplysningsföretag. Vi kan komma att ta en kreditupplysning på borgenspersoner om personlig borgen är aktuellt. Du kommer då få ett brev som talar om detta.

Vi kräver inga särskilda säkerheter från ditt företag. Däremot begär vi från fall till fall personlig borgen. Belånar du fakturor ställer du fakturorna som säkerhet genom pantsättning. Däremot håller vi oss alltid utanför er relation med era kunder.

Ifall du använder tjänsten för fakturabelåning kan du belåna dina utställda fakturor. Antingen kopplar du ditt affärssystem och väljer bland fakturorna som visas, eller så laddar du upp PDF fakturor manuellt via vår tjänst. Det går endast att belåna fakturor som redan är skickade och har en återstående löptid på mer än 7 dagar. Varje faktura bedöms individuellt och får ett belåningsbart värde som framgår i tjänsten. Kom ihåg att du är själv ansvarig för att se till att fakturorna betalas av dina kunder.

Genom att koppla ditt affärssystem kan vi göra fakturafinansiering väldigt smidigt för de som tar betalt via faktura. Vi analyserar även ditt affärssystem för att få den mest rättvisande bilden av ditt företag och kan då erbjuda bästa möjliga villkor. Det kan därför vara bra att koppla ditt affärssystem även om företaget inte tar betalt via faktura.

Genom att uppdatera din bankdata kan vi säkerställa att du är du. Vi får även tillgång till företagets kontohistorik som gör att vi får den mest rättvisande bilden av ditt företag och kan då erbjuda bästa möjliga villkor.

Du hittar underlag för bokföring under "Nuvarande lån" fliken när du är inloggad i vår tjänst.

Vår tjänst är väldigt enkel. Du registrerar dig en gång genom att svara på några frågor om ditt företag. Därefter presenteras du med en tillgänglig kredit som du kan göra uttag från när du än vill. Du gör uttag antingen som fakturabelåning eller som ett företagslån eller som. Om du primärt tar betalt via faktura rekommenderar vi finansiering via fakturabelåning. Du ser alltid villkoren tydligt innan varje uttag.

Kontaktperson
Mobilnummer
E-postadress
Företagsnamn
Jag godkänner Mynt integritetspolicy
Ni kan även nå oss på direkt på 010 198 0300

Vill du bli uppringd?

Vi är här för att svara på dina frågor

Fyll i formuläret om du har några frågor så återkommer en hanläggare till dig inom kort.

Några av våra nöjda kunder.
Gör som hundratals andra företag och kom igång med Mynt idag.
Mynt på Trustpilot
starsMyntGreenBackground
testimonialsUniface
När vi sökte om finansiering till företaget för våra investeringar och material så blev vi förvånade över hur smidigt och enkelt det var att använda Mynt. Jämfört med de vanliga bankerna så var Mynt snabba och alltid tillgängliga om vi hade några frågor.
— Uniface
testimonialsJoelKorkortsskolan
När vi investerade i att trycka vår nya körkortsbok, på flera olika språk, var det viktigt att vi hade tillgång till kapital under övergångsperioden. Mynt gjorde processen enkel med flexibel kredit som vi kunde använda när vi behövde.
— Joel, Körkortsskolan
testimonialsBmob
Mynt hjälpte oss när vi behövde fastighetsfinansinering. Framförallt gick processen smidigare och snabbare än förväntat. Rådgivarna på Mynt var kompetenta, flexibla och tillmötesgående. Hela processen gick på några få dagar från start till slut. Utmärkt alternativ för den som behöver finansiering av fastigheter.
— Bertilssons Mark och Bygg AB
Kom igång med Mynt
Kom igång idag eller bli kontaktad av våra experter.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår
Integritetspolicy.