Finansiering för SaaS företag

Få tillgång till hela årets försäljning direkt, oavsett om dina kunder betalar månadsvis eller kvartalsvis.
hpComputerBlurred
Skala ditt företag snabbare, utan att öka skuldsättning för mycket eller spä ut ägande.Mynt har en specialanpassad tjänst för SaaS företag. Koppla ditt affärssystem till oss och låt vår kreditmotor godkänna och kvalificera företaget. Därefter får ditt företag tillgång till kommande års kassaflöde direkt.Fokusera på din verksamhet och låt Mynt hjälpa till på vägen. Att driva ett SaaS bolag har många fördelar men vi vet av erfarenhet att en av svårigheterna är att skala verksamheten. Att bygga upp ett kassaflöde tar tid. Även om lönsamheten och värdet i en ny kund är stor, tar det tid innan investeringar i tillväxt betalar tillbaka sig. Många SaaS företag spär därför ut sitt ägande tidigt, för att ha råd att växa. Men det är inte den enda vägen. Med Mynts lösning är det enklare än någonsin för SaaS företag att direkt få ut värdet av en försäljning - och därmed förbättra kassaflödet och underlätta fortsatt tillväxt.
Vanliga frågor
Pris
Att ansöka är alltid helt gratis och vid ansökan får man ett anpassat erbjudande för sitt företag. Mynt betalar ut hela årets försäljningsvärde, minus en kostnad. Hur mycket beloppet diskonteras beror på företagets hälsa och kreditvärdighet. I normalfallet är det dock betydligt billigare än den rabatt många SaaS företag erbjuder sina kunder för att fakturera årsvis i förskott.
Personliga borgen
Då denna finansiering inte är ett vanligt företagslån krävs normalt inte personlig borgen. I vissa fall kan det ändå behövas beroende på företagets storlek och kreditvärdighet.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om vilka cookies vi använder i vår
Integritetspolicy.